Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Se modernizează zona Badea Cârțan din Timișoara

Lucrările de modernizare a zonei Badea Cârțan din Timișoara au început în această săptămână.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că în această săptămână au început lucrările de modernizare a zonei Badea Cârțan.

„Pentru mii de timișoreni accesul în zona Badea Cârțan va fi mai ușor, fie că vin cu tramvaiul, pe jos sau cu mașina. Am început lucrările de modernizare a zonei. Am avut discuții și cu cei din piață, dar și cu cei care își fac cumpărăturile în mod frecvent în Badea Cârțan și am ajuns la câteva soluții pentru ca întreaga zonă să devină mai accesibilă tuturor. Este o zonă foarte tranzitată și tot timpul aglomerată, cu străzile sufocate de mașini și de multe ori cu tramvaiul blocat de cei care circulă pe liniile de tramvai”, a declarat Dominic Fritz.

Potrivit primarului, în zona Badea Cârțan vor fi amenajate 130 de locuri de parcare, trotuarele vor fi eliberate de mașini parcate, iar apoi reparate.

Pe un tronson de peste 150 de metri de-a lungul liniei de tramvai montăm separatoare de trafic pentru ca cei din tramvai să nu mai piardă minute bune blocați în trafic”, a explicat edilul-șef.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.