Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

PSD Caraș-Severin a Lansat Campania Electorală cu Încredere și Ambiție

PSD Caraș-Severin a demarat oficial campania electorală pentru alegerile din 9 iunie, printr-o ședință de organizare și mobilizare la sediul din Reșița, prezidată de prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu. În cadrul evenimentului, liderii locali, candidații la primării, consilieri județeni și membrii Biroului Politic Județean s-au reunit pentru a discuta strategii și obiective electorale.

Silviu Hurduzeu, deputat și candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, a evidențiat într-o conferință de presă care a precedat ședința, principalele ținte ale filialei: câștigarea președinției CJ și a majorității, precum și obținerea unui număr cât mai mare de primării în județ, începând cu cele din Reșița și Caransebeș.

Hurduzeu a subliniat că se află într-un moment optim pentru realizarea acestor obiective, comparând situația cu termenul „kairos” – momentul propice pentru acțiune. El a creditat realizările în infrastructură și atragerea de investiții din mandatul lui Marcel Ciolacu ca prim-ministru, ca fiind fundamentale pentru progresul județului.

Sorin Grindeanu a laudat echipa PSD Caraș-Severin, exprimându-și convingerea că sunt pregătiți să câștige alegerile „en fanfare”. A menționat că Hurduzeu, datorită experienței sale acumulate în Parlament, are o viziune clară asupra peisajului politic și administrativ, ceea ce îi oferă un avantaj substanțial față de contracandidații săi.

În cadrul conferinței, a fost menționat și Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșiței, care, deși a ajuns cu întârziere, a avut oportunitatea de a-și exprima viziunea despre necesitatea schimbării administrației locale și a descris în termeni critici situația actuală a orașului, anticipând un iminent faliment municipal.

Această mobilizare a PSD Caraș-Severin subliniază o campanie electorală plină de determinare, cu obiective clare și o echipă consolidată, gata să abordeze provocările electorale iminente.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.