Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Modernizarea Pieței din Govândari Depinde de Finanțarea CNI

Primăria Reșița are nevoie de patru milioane de euro pentru a moderniza piața agroalimentară din cartierul Govândari, un proiect ambițios care a fost recent înaintat Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru finanțare.

După încercări nereușite de a atrage fonduri transfrontaliere prin programul IPA România-Serbia, datorită limitărilor de buget ale acestui program, administrația locală a decis să solicite sprijinul CNI. „Este un proiect frumos și amplu, estimat la aproximativ patru milioane de euro, care sperăm să fie sprijinit de CNI pentru a transforma și moderniza piața din Govândari”, a declarat Dorin Bistrian, directorul SC Piețe Reșița SRL.

Conform studiului de fezabilitate realizat de o firmă din Timișoara, proiectul nu include doar reabilitarea complexului agroalimentar, ci și modernizarea infrastructurii stradale adiacente și amenajarea de noi locuri de parcare. Această inițiativă vizează revitalizarea unei zone esențiale pentru comunitatea locală și îmbunătățirea condițiilor de cumpărături și acces pentru toți locuitorii cartierului Govândari.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.