Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Licitație de 82 de Milioane de Lei pentru Întreținerea Drumurilor Naționale din Timiș

Contractul pentru întreținerea periodică a drumurilor naționale din județul Timiș, pentru următorii doi ani, a fost scos la licitație, cu un buget de aproape 82 de milioane de lei. Lucrările vor include repararea drumurilor gestionate de Secția de Drumuri Naționale Timișoara, potrivit specificațiilor din caietul de sarcini, care prevede inclusiv aplicarea de marcaje rutiere permanente și tratamente antiderapante pe sectoarele de drum reparate.

Firmele interesate de acest contract au termen până pe 10 iunie pentru a se înscrie la licitație.

În contextul similat, CNAIR a lansat în aprilie o licitație separată pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din regiunea Banat, cu contracte estimate la 330 de milioane de lei pentru următorii patru ani. Această procedură este împărțită în mai multe loturi, fiecare vizând diferite zone ale Timișului, Caraș-Severinului, Aradului și Hunedoarei.

În detaliu, pentru zona Timișoara, valoarea contractului este de 77,5 milioane de lei. Mai mult, întreținerea pe timp de iarnă a segmentului de autostradă Ilia – Remetea Mare – Nădlac se ridică la peste 100 de milioane de lei. În Caransebeș, deszăpezirea este împărțită în două loturi, cu valori de 58,7 milioane de lei și, respectiv, 42,4 milioane de lei.

Aceste investiții subliniază importanța majoră pe care autoritățile o acordă infrastructurii rutiere din Banat, asigurând astfel condiții optime de trafic indiferent de anotimp.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.