Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Hadrian Popescu, Ales Președinte al Forța Dreptei Caraș-Severin în Prezența Lui Ludovic Orban

Reșița a găzduit recent conferința județeană de alegeri a Forța Dreptei Caraș-Severin, desfășurată la Palatul Cultural, un eveniment marcat de prezența lui Ludovic Orban, președintele național al partidului și fost premier. Aici, Hadrian Popescu a fost confirmat în funcția de președinte al organizației județene, un moment important pentru formațiunea politică din regiune.

În cadrul adunării, care a reunit reprezentanți ai USR și PMP sub umbrela Alianței Dreapta Unită, s-au discutat strategii pentru consolidarea dreptei în Caraș-Severin. Hadrian Popescu, recunoscut pentru discursul său elocvent, a impresionat asistența și a subliniat angajamentul său pentru revitalizarea politică locală.

Ludovic Orban a lăudat eforturile echipei și a subliniat importanța unității printre liberalii dezamăgiți, în perspectiva alegerilor din 9 iunie. Evenimentul a avut un puternic accent pe implicarea tineretului în politică, cu peste 120 de membri tineri activi în organizație, reflectând o dinamică vibrantă și o speranță pentru viitor.

Grațian Dobre, director executiv la Direcția de Dezvoltare Locală și Instituțională din Primăria Reșița, a fost anunțat ca lider al listei de consilieri locali ai Forța Dreptei, în timp ce Diana Apetrei preia rolul de președinte al organizației municipale.

Surpriza conferinței a fost apariția primarului Reșiței, Ioan Popa, care a reiterat suportul său pentru Ludovic Orban și a vorbit despre necesitatea unei noi direcții în politica locală, evidențiind dezbinările suferite de liberali în ultimii ani și apelând la unitate.

Evenimentul a subliniat angajamentul Forța Dreptei pentru a oferi o alternativă politică robustă în Caraș-Severin, cu o platformă ce promovează integritatea, experiența și o viziune proaspătă pentru regiune.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.