Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Finalizare apropiată pentru revitalizarea spațiilor verzi din Pipirig, Caransebeș

Recent, în cartierul Pipirig din Caransebeș, au fost realizate progrese semnificative în cadrul proiectului de revitalizare a spațiilor verzi și a aleilor din zona blocurilor adiacente sălii Polivalente. În ultimele zile, montarea băncilor și a mobilierului urban a fost inițiată, urmând ca iluminatul public să fie activat în cursul acestei săptămâni.

Primarul Felix Borcean face apel la locuitorii orașului să manifeste responsabilitate și să păstreze curățenia și ordinea în aceste spații. „Am amplasat și vom suplimenta camerele de supraveghere pentru a preveni vandalismul”, a adăugat primarul, menționând că proiectul va fi complet finalizat în perioada imediat următoare.

O atenție deosebită a fost acordată și străzii Arinului, care a suferit frecvent din cauza problemelor de drenaj. O soluție a fost implementată prin construirea de rigole carosabile care facilitează scurgerea apei și, în același timp, au permis lărgirea căii de rulare pentru îmbunătățirea traficului.

În plus, procedurile de achiziție sunt aproape finalizate pentru asfaltarea străzilor Arinului și Teiului, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii locale.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.