Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Echipamente digitale de ultimă generație pentru elevii din Ticvaniu Mare

Primăria Ticvaniu Mare a făcut un pas important spre modernizarea educațională prin achiziționarea de echipamente digitale de ultimă generație, destinat elevilor din localitate. Această inițiativă face parte din proiectul „Transformarea digitală și îmbunătățirea condițiilor de învățare-predare a unităților de învățământ”, un proiect ambițios cu o valoare de peste 270.000 de lei.

Primarul Ciprian Măceșanu a subliniat beneficiile acestor investiții: „Echipamentele digitale recent achiziționate sunt esențiale pentru a sprijini inovația și pentru a oferi o educație modernă și interactivă elevilor și profesorilor noștri. Acest pas este crucial în creșterea performanței școlare în comunitatea noastră.”

Primăria planifică și recepția mobilierului didactic, ca parte a aceluiași proiect de modernizare. Această inițiativă este un exemplu al angajamentului comunei Ticvaniu Mare pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor de învățare.

Recepția echipamentelor a fost finalizată cu succes în prezența reprezentanților locali și a furnizorului, marcând un moment important pentru comunitatea educațională locală. Această dezvoltare este o dovadă a eforturilor continue ale administrației locale de a investi în capitalul uman și de a pregăti tinerii pentru provocările viitorului.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.