Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Comuna Mehadia se Modernizează: Noi Sisteme de Apă și Canalizare Până la Sfârșitul lui 2025

Mehadia, o comunitate din Caraș-Severin, se pregătește pentru o transformare majoră în ceea ce privește infrastructura de apă și apă uzată. Proiectul, parte din etapa a doua a unui plan regional mai amplu, include comuna în două contracte de lucrări semnificative, alături de orașul Băile Herculane și comuna Topleț. Cu un buget total de 23,2 milioane de lei, aceste proiecte promit să aducă o îmbunătățire necesară rețelei de apă a comunei.

Termenul de execuție pentru aceste lucrări este stabilit pentru finalul anului 2025, cu începere din 11 iulie 2023, conform declarațiilor lui Tiberiu Vlăduceanu de la Romair Consulting, firma responsabilă de supravegherea progresului.

Primarul Grigore Bardac a exprimat un optimist prudent la ceremonia de lansare a proiectului, amintind că rețeaua actuală, care „se sparge de două ori pe săptămână”, este în uz de aproximativ 50 de ani. În timp ce locuitorii comunei au fost inițial entuziasmați de perspectiva unei rețele noi, apariția lucrărilor pe străzile comunei a temperat această entuziasm. Cu toate acestea, primarul a reiterat angajamentul său de a asigura o supervizare atentă a lucrărilor și de a fi un partener de încredere pentru comunitate în acest proces esențial de modernizare.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.