Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Caransebeș inițiază două proiecte majore de renovare pentru Școala Gimnazială 2 și Grădinița PP4

Primăria municipiului Caransebeș a anunțat demararea a două proiecte importante de renovare energetică ce totalizează investiții de aproape 6,5 milioane de lei. Contractele pentru aceste proiecte au fost semnate recent de primarul Felix Borcean cu firmele responsabile pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 2 și Grădiniței PP4.

Primarul a explicat: „Proiectele, finanțate prin PNRR, includ renovarea energetică a Școlii Generale 2 din Pipirig, cu un buget de 3,1 milioane lei, și a Grădiniței PP4 din zona Nord, cu 3,4 milioane lei. Firmele NEW RPC 21 și consorțiul AVALIS 2002 (Oțelu Roșu)-Chris Sketch Art (Reșița) au un termen de 12 luni pentru finalizarea lucrărilor.”

Lucrările planificate cuprind reabilitarea termică a clădirilor, modernizarea sistemelor de încălzire și de apă caldă, instalarea sistemelor de climatizare și ventilare, și modernizarea instalațiilor de iluminat.

De asemenea, proiectele vor include implementarea sistemelor de management energetic integrat, soluții alternative de producere a energiei, reparații la acoperișuri și fațade, și actualizarea finisajelor interioare și a instalațiilor electrice deteriorate. Aceste îmbunătățiri vizează nu doar eficiența energetică, ci și siguranța și confortul utilizatorilor.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.