Jurnalultau.ro

Caută
Close this search box.

Atlantis, The Royal din Dubai redefinește opulența în turismul de lux.

Atlantis, The Royal din Dubai redefinește opulența în turismul de lux. Această stațiune, deschisă anul trecut alături de emblematica sa soră de pe The Palm, atrage cei mai bogați turiști ai lumii, oferindu-le experiențe care depășesc granițele imaginației obișnuite. În acest sanctuar al luxului, șampania curge liber, iar tratamentele faciale se fac cu aur de 24 de carate. Oaspeții se pot relaxa într-o cabană VIP cu piscină suspendată, exemplificând extravagantul stil de viață care poate fi găsit aici.

Stațiunea dispune de 17 opțiuni de luat masa, cu o colecție impresionantă de restaurante conduse de bucătari celebri, și un spa de 3.000 de metri pătrați. Acesta oferă tratamente luxoase, precum masaje cu pietre vulcanice îmbibate în aur și terapii inspirate din tradițiile arabe, inclusiv exfolieri cu nisip din deșert. Comoditățile incluse, cum ar fi umbrelele de soare Dolce&Gabbana și mesele de ping-pong Louis Vuitton, adaugă o notă de exclusivitate.

Pentru vârfurile de lux, Royal Mansion, un penthouse pe două niveluri de 11.840 de metri pătrați, reprezintă culmea opulenței, cu prețuri care încep de la 1.300 de dolari pe noapte în timpul sezonului de vârf, și ajungând până la 100.000 de dolari pentru o experiență de neuitat în cel mai exclusivist apartament. Aceasta este o destinație unde bogăția materială se întâlnește cu splendoarea absolută, creând un paradis pentru cei care își permit să trăiască visul suprem al luxului.

Te-ar putea interesa

Distribuie articolul

This Is an Ad Place Holder

You Can Place Your Ad Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do
eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua.